INFORMÁCIÓK

Solymár Nagyközség autóval (a 10-es útról illetve Hűvösvölgy felöl), autóbusszal (a BKV vagy a VOLÁN járataival), vonattal (Budapest-Esztergom vasútvonalon) közelíthető meg.Gépkocsival:

A 10-es számú főútvonalon akár Budapest, akár Pilisvörösvár felől érkezünk Solymár irányába, mindkét irányból jól látható a vár. A 10-es főútról a Brit Katonai temetőnél (Angol temetőnél) kell lekanyarodni a falu irányába. Minden körforgalomnál Solymár irányába kell haladni, amíg a Vasút utcán el nem érjük a Major utcát. Itt már egy kis tábla is jelzi, hogy balra találahtó a vár. 

Pesthidegkút felől a Hidegkúti úton Pilisszentiván felé haladva lehet megközelíteni Solymárt, ahol a faluközpontot elhagyva a Pilisszentiván-Budapest (10-es út) elágazását követően fordulunk le a Vasút utcába a temető mellett. A lejtős Vasút utcában néhány méter után kanyarodhatunk a Major utca felé, ahol látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.


A vonattal, autóbusszal:

BKK (Hűvösvölgy felől a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es, valamint az éjszakai 964-es), vagy a Volánbusz (830-as831-es és 832-es) autóbuszjárataival közelíthető meg. Vonattal Bp. Nyugati - Esztergom vonalon, a Solymár vasút állomás megállónál. 

NYITVATARTÁS:

Az aktuális nyitvatartás a járványügyi kockázatok alakulásával változhat, kérjük érdeklődjön a vár üzemeltetőjénél.

A Solymári Vár tulajdonosa:
Solymár Nagyközség Önkormányzata
info@solymar.hu
2083 Solymár, József Attila u. 1.
Telefonszám: (26) 560-600A Solymári Vár üzemeltetője:
Településüzemletetési Kft.
 uzemeltetes@solymarert.hu

06-26-631-895

A honlap szerkesztője:

szepsolymar@gmail.com